banner
Sidik jari
pasuryan
Rfid
Kode
Struktur
Sidik jari

Ringkesan
Algoritma bekas driji WEDS wis terus dioptimalake luwih saka 20 taun kanggo entuk pangenalan bekas driji sing cepet lan akurat 1:1 & 1:N.
Algoritma kasebut kompatibel karo maca sidik jari optik lan kapasitif lan bisa diadaptasi kanggo macem-macem produk, kanggo entuk diversifikasi produk.
300.000 perpustakaan gedhe, kompatibel karo ISO 19794, bisa digunakake kanggo sidik jari pelanggan lawas, kanggo entuk transfer data tanpa pangertèn.

Fingerprint

1. Kemampuan aplikasi sing kuwat

Bisa nyadari deteksi cepet ing sudhut panggonan seko beda lan posisi driji.Kanggo skenario aplikasi sing rumit kayata cahya latar mburi padhang saka jendhela koleksi, noda driji, driji garing, driji teles, lan sapiturute, nduweni kinerja sing stabil lan apik banget.

Fingerprint

2. Akurat ngenali Storage gedhe

Fitur vektor multi-dimensi kayata jarak, bifurkasi, lan lengkungan gandum ing gandum bisa ngerteni pangenalan sing akurat ing basis data pangguna kapasitas gedhe nganti 300.000 utawa luwih.

Fingerprint

3. Comparison cepet

Nggunakake mode comparison multi-tingkat, ing basis kanggo njamin efek comparison stabil, kacepetan comparison cepet banget bisa ngrambah.Saiki, kecepatan perbandingan siji-inti PC biasa bisa tekan 1 yuta kaping per detik.

Fingerprint

4. stabilitas kuwat

Modul pangenalan bekas driji optik nduweni stabilitas sing apik, kemampuan antistatik sing kuat, umur layanan sing dawa, utamane sensitivitas dhuwur, lan bisa nyedhiyakake gambar sidik jari kanthi resolusi dhuwur.Teknologi kasebut uga paling diwasa.

pasuryan

Ringkesan
teknologi pangenalan pasuryan WEDS kang adhedhasar luwih saka sepuluh taun riset algoritma learning jero, karo nomer akeh pengalaman implementasine lapangan lan Optimization terus-terusan, ora mung bisa entuk deteksi pasuryan dhasar, deteksi urip, pangenalan pasuryan, nanging uga deteksi topeng, deteksi helm. , atribut personel lan fungsi liyane.Wis bisa nutupi macem-macem warna kulit lan macem-macem klompok umur kalebu K12.

Face

1. Deteksi akurat ing lingkungan kompleks

Kapabilitas deteksi pasuryan nutupi akeh lingkungan rumit kayata cahya Komplek, occlusion pasuryan, amba pasuryan gedhe, lan obahe cepet.Ndhukung solusi multi-platform awan, pinggiran, lan end-to-end kanggo entuk fungsi deteksi pasuryan sing efisien, akurat lan stabil.

Face

2. Deteksi langsung

Kamera cahya sing katon digunakake kanggo mbela serangan foto infra merah/ireng lan putih, lan kamera infra merah digunakake kanggo mbela serangan foto warna.Entuk fungsi deteksi langsung pasuryan sing cepet, stabil lan dipercaya.

Face

3. Entuk pangenalan umur lan jender

Adhedhasar estimasi umur lan jender sing akurat ing lingkungan alam sing didhukung dening pasuryan, kesalahan umur +/- 3,7 taun, lan tingkat akurasi jender yaiku> 99%.

Face

4. Mask / Topi / pangenalan Jenggot

Struktur jaringan rong klasifikasi end-to-end diadopsi kanggo nyadari model deteksi kanthi cepet apa nganggo topeng / topi / jenggot, sing bisa kanthi akurat ndeteksi adegan topeng saka macem-macem jinis lan cara nganggo beda.

Rfid

Ringkesan
Minangka produsen peralatan kertu kabeh-ing-siji 24 taun, teknologi pangenalan kertu WEDS kalebu paling jinis kertu, ndhukung macem-macem industri proprietary lan protokol pribadi, lan macem-macem adaptasi maca kertu karo pengalaman desain kuwat kanggo ketemu nguber pangguna saka pangenalan long-distance experienc.

Rfid

1. Multiple Cards pangenalan

Ndhukung Proximity, NFC, CPU, HID/iclass, DESfire, Magnetic, Mifare etc.

Rfid

2. Protokol Komunikasi Multiple

Ndhukung protokol ISO14443A/ISO14443B/ISO15693, Mifare & DesFire, lan protokol Read-only 125KHz frekuensi rendah.

Rfid

3. Multiple Readers

Dhukungan Reader ing kabeh-ing-siji, External Reader, Off-screen Reader, Magnetic stripe Reader, lan Plug-in Reader.

Rfid

4. Pangenalan Long Distance

Jarak maca maksimum teoritis yaiku 8cm, kita bisa entuk jarak maca 3cm nganti 5cm ing produk.

Kode

Ringkesan
teknologi pangenalan kode WEDS kang ndhukung pangenalan saka macem-macem jinis kode, bisa entuk Kapadhetan dhuwur lan informasi dhuwur pangenalan kode QR.Loro-lorone kanggo ngewangi pelanggan kanggo berkembang protokol pribadi, nanging uga bisa digunakake kanggo pass liwat dalan, gampang kanggo entuk antarmuka kanggo kode liyane.

Code

1. Jinis Kode Multiple

Barcode: Kode Dhukungan 128, GS1 128, ISBT 128, Kode 39, Code93, Kode 11 lsp. Kode rong dimensi: Ndhukung Kode QR, Matriks Data, PDF417 lsp.

Code

2. Resolusi dhuwur

Pembaca bisa ndhukung kode resolusi dhuwur kanggo fleksibilitas sing luwih akeh lan aplikasi sing luwih akeh

Code

3. Gaya Dibagi / Gaya Integrasi

Gaya Integrasi luwih nyenengake kanthi estetis.Gaya Dibagi bisa dicopot kanggo fleksibilitas panggunaan sing luwih gedhe.

Code

4. Private Protocol Docking

Kita ndhukung protokol docking liwat mode pass-through, uga parsing lokal kanggo protokol dock.

Struktur

Ringkesan
Minangka optimalisasi algoritma pangenalan cahya sing katon, WEDS wis bisa nyedhiyakake luwih saka 30 algoritma cahya sing katon kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo macem-macem layanan ing patang kategori: terstruktur, deteksi perimeter, analisis prilaku lan pangenalan pasuryan ing sawetara skenario, kalebu komunitas, taman lan bangunan.

Structuration

1. Analisis Perilaku Terapan

Pangenalan cerdas babagan prilaku tartamtu ing wong akeh lan adegan, kayata ngoyak, gelut, ngrokok, ora nganggo topeng, lsp.

Structuration

2. Zonasi

Zona khusus bisa ditetepake miturut kabutuhan, kayata zona bebaya, zona sing ora bisa dilewati, lsp.

Structuration

3. License Plate pangenalan

Pangenalan lan ngrekam werna lan nomer piring lisensi sing beda.

Structuration

4. Identifikasi Jinis Kendaraan

Ngenali macem-macem jinis transportasi, kayata mobil, mobil listrik, sepedha, sepedha motor, lsp.