banner

Panggonan Universitas

Reformasi logistik universitas minangka bagéyan penting saka reformasi manajemen universitas, nalika manajemen asrama mahasiswa minangka bagéyan penting saka reformasi sistem manajemen logistik universitas, sing ana hubungane karo lingkungan urip, swasana sinau lan malah kualitas. pendidikan lan piwulang siswa.Mode manajemen komprehensif lan mode manajemen minangka rong mode utama manajemen asrama siswa ing perguruan tinggi lan universitas.Saiki, rong mode iki utamane duwe masalah kayata hardware lan peralatan asrama sing kurang, mode manajemen lan layanan tunggal, lan kurang interaksi antarane sekolah, siswa lan wong tuwa.Tindakan kayata nguatake manajemen ilmiah lan komunikasi antarane sekolah, siswa lan wong tuwa bisa mbantu nambah masalah kasebut.Mula, kita nggunakake terminal cerdas kanggo ngontrol mlebu lan metu wong sing duwe hak tartamtu ing bangunan asrama, kanggo nyegah mlebune wong asing, nguatake disiplin asrama lan njamin keamanan siswa, nalika nggampangake sekolah. kanggo nglacak kahanan akomodasi siswa.Solusi iki uga bisa ditrapake kanthi fleksibel kanggo skenario liyane sing padha, lan bisa ditiru lan operasional banget.

img2518

Kasus Aktual: Pariwisata Budaya Sekolah Vokasi

Terminal cerdas kita bisa mbantu luwih apik kanggo manajemen asrama sekolah, nggawe manajemen keamanan digital, kanthi efektif ngliwati ijol-ijolan informasi lan enggo bareng antarane administrator asrama, guru, sekolah lan wong tuwa, nambah efisiensi respon saka kahanan sing ora normal, lan praktis mbantu sekolah mujudake informasi, penak lan intelijen manajemen asrama.

img2520
img2521

Cocog Produk Akhir

Kaluwihan produk

8-layar tutul inch ---Ndeleng informasi, setelan operasi, mbukak sandi etc.

IP67 anti banyu lan tahan debu ---Kasus logam, anti banyu lan tahan debu, cocok kanggo njero ruangan lan ruangan

Pangembangan sekunder sing trep--- SDK lan API kanggo antarmuka karo macem-macem platform, ndhukung pembangunan secondary trep

Stabilinti--- Android/Linux sing dipasang bisa terus-terusan kanthi tingkat kegagalan sing sithik

Majengalgoritma --- Ngadopsi algoritma pasuryan Megvii kanthi teknologi pangenalan dinamis sing amba

Deteksi liveness---Kanthi efektif nyegah panggunaan foto utawa video kanggo ngganti pangenalan

Deteksi suhu--- Deteksi suhu pencitraan inframerah kanthi akurasi dhuwur

Sensor induksi gelombang mikro--- Deteksi akurat, pangenalan tangi sajrone 2,5 meter

img5