banner

Manajemen Rapat

Tekane jaman informasi wis nyebabake perbaikan infrastruktur informasi ing macem-macem industri.Proses lan manajemen lingkungan pusat konferensi uga pindhah saka teknologi tradisional menyang modern.Ing jaman biyen, check-in manual duwe kekurangan kayata kesulitan statistik lan ora bisa ngenali personel palsu, lsp. Liwat sistem check-in konferensi cerdas, adhedhasar teknologi pangenalan pasuryan, dibantu kertu IC, KTP lan kode QR, drawbacks saka cara mriksa-in tradisional sing èfèktif ditanggulangi, mbentuk solusi sakabèhé mriksa-in konferensi cerdas sampurna.Ing wektu sing padha, teknologi pangenalan pasuryan digunakake kanggo ngrampungake koleksi lan registrasi informasi pasuryan, kanthi cepet mriksa saben wong sing mlebu ing pusat konferensi lan ngrampungake check-in kanthi akurat.Sistem terminal uga nggampangake analisis statistik babagan jumlah wong sing wis mlebu, jumlah wong sing ana, lan cathetan mlebu, lan mbisakake ndeleng laporan kanthi nyata-nyata, ngindhari kabutuhan akeh tenaga kerja. nindakake tugas duplikat nalika mlebu rapat.

图片14

Kasus Nyata: Dongfang Wisdom Electric CO.,LTD

Ing jaman digital, kertu tradisional wis mboko sithik kanggo ngganti menyang jaman cerdas skenario rawuh karyawan perusahaan, nalika piranti terminal tradisional duwe masalah nglarani saka efficiency kurang lan ora bisa kanggo èfèktif nutupi skenario kantor perusahaan.Pasuryan, minangka informasi ID alam, mboko sithik ngganti kertu kanggo entuk pengalaman akses personel aman lan efisien.

5
16

Produk Smart Meeting Series

Kaluwihan produk

Cara identifikasi--- Pasuryan, sidik jari, Mifare/Prox, kode QR lan kombinasi fleksibel liyane

Muter video layar gedhe ---10.1inchce / 21.5 inci layar TFT LCD bisa nuduhake gambar siaran, kabar, video etc. karo pengalaman interaktif

Pangembangan sekunder sing trep--- SDK lan API kanggo pembangunan secondary trep

Deteksi liveness---Kamera pasuryan binokular kanggo deteksi liveness

Fleksibelinstalasi ---Instalasi lan panggunaan fleksibel ing situs nyata kanthi WIFI

img2