10
banner
banner2
banner3

PERWAKILAN KITAPANTAI PINTER

Ana favorit pelanggan lan adol populer ing pasar.

  • Terminal Facial Binocular (WEDS-N8)

    8" LCD tutul interaktif karo teknologi WDR majeng lan platform operasi kuat kanggo mesthekake pangguna kinerja stabil, kang bisa digunakake loro ing njero lan njaba kanggo macem-macem skenario. Waterproof lan dustproof, otomatis tangi ing 2,5 meter. SDK lan API kanggo trep antarmuka secondary .
    pro
about-us

Kita bakal njamin sampeyan
Tansah njalukasil paling apik.

Perusahaan kasebut tansah ngetutake para profesional saka pra-sales, sajrone adol nganti sawise adol kanggo njamin realisasi layanan pendaratan terpadu.Saka desain tampilan kanggo riset lan pangembangan piranti lunak lan hardware, produksi siji-mandeg, ndhukung layanan kustomisasi pribadi.Perusahaan kasebut nggawe kontak karo ewonan mitra ing saindenging jagad liwat panyiapan merek dhewe, ODM, OEM lan model bisnis liyane.Kanggo luwih saka 20 taun, kita wis nyedhiyani produk lan layanan kualitas paling apik kanggo ewu pangguna industri.

 GO

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

  • icon

    Taun Madeg

    Swara 24 taun pangembangan lan akumulasi ing teknologi inti teknologi identifikasi.
  • icon

    Area Buliding

    Luwih akeh papan kanggo pangembangan strategis anyar, riset tim R&D lan ekspansi skala industri.
  • icon

    Negara Ekspor

    Kanthi OEM ODM lan macem-macem mode kerjasama bisnis, produk WEDS misuwur ing saindenging jagad.
  • icon

    Karyawan

    Kanthi produksi gabungan lan tim profesional kanggo nyedhiyakake pangguna produk lan layanan sing luwih terkenal.

Kaluwihan Unik Kita
Mbantu Sampeyan Tambah Bathi

  • Kaluwihan
  • Kenapa Kita Bisa

Layanan WEDS ODM & OEM kanthi pengalaman industri luwih saka 20 taun lan tim luwih saka 90 insinyur, kita bakal njamin proyek sampeyan aman.

  • Jumlah pesenan minimal sing luwih murah ing industri
  • Wektu pangiriman luwih cepet sawise pesenan
  • Produk kustomisasi liyane gratis sing dibutuhake

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri, kita ngerti kabutuhan pelanggan ing pasar.Biasane kita ngerti pangguna luwih apik tinimbang mitra kita.

  • MOQ ngisor: Kita didhukung dening rantai pasokan sing kuwat, amarga kita wis kerja bareng karo pemasok paling sethithik 10 taun, percaya lan ndhukung saben liyane.
  • Wektu pangiriman luwih cepet: Kita wis ngasilake macem-macem jinis papan inti luwih dhisik kanggo nyukupi kabutuhan beda pelanggan kanthi cepet.
  • Kustomisasi liyane gratis: Ing bidang identifikasi cerdas, kita wis nguwasani kemampuan kanggo nggabungake macem-macem modalitas kanthi bebas, sanajan mung produk sing padha, kita isih bisa nggawe mode sing beda.
service

apangomong wong

  • speak
    panganan Karlyn Mitra Singapura
    Aku ketemu WEDS ing pameran nalika aku nampa pesenan adhedhasar project karo wektu timbal 45 dina, lan padha menehi kula prototipe POC kanggo test fitur needed kanggo project, lan aku mbayar ragad adat kanggo WEDS kanggo mbangun produk. kanggo proyekku.apik tenan!Dheweke ngirim kabeh produk sing berkualitas sajrone 32 dina.
  • speak
    David McConnaughey Mitra Amerika Serikat
    Matur nuwun kanggo ngundang kula!Aku lan WEDS wis kerja bareng suwene 11 taun.Sing paling dipercaya yaiku produk kombinasi multi-mode WEDS.Aku tau takon WEDS kanggo ngatur seri produk kanggo ketemu pelanggan beda, sanajan padha katon padha, saben model ing seri punika konfigurasi beda.Model sing beda-beda regane beda, sing cukup adil.
  • speak
    Carlton Scherich Mitra Prancis
    Bisnisku utamane dilayani liwat solusi lan layanan sawise-sales kanggo klienku sing paling aku hargai.Saben aku duwe masalah, WEDS tansah pisanan kanggo menehi kula technical support lan ngrembug carane ngatasi masalah bebarengan senajan wektu lokal iku 2:00 pm Iki menehi kula kathah kapercayan saben-saben aku arep ngomong karo customer.

Pitakonan kanggo pricelist

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane