banner

Administrasi Sekolah

Sekolah Dasar Afiliasi Universitas Normal China Kidul minangka siji-sijine sekolah tingkat provinsi ing Provinsi Guangdong sing langsung ana ing sangisore pimpinan dual Departemen Pendidikan Provinsi Guangdong lan Universitas Normal China Selatan.Karya sekolah ditindakake kanthi gagasan "pendidikan moral minangka sing pisanan, pendidikan minangka sing utama, riset ilmiah minangka sing pisanan, lan pendhidhikan minangka pondasi", lan ngupayakake kanggo nggayuh tujuan "mbudidaya siswa sing misuwur, ngasilake guru sing misuwur. lan nggawe merek terkenal".Wiwit pungkasan April 2020, sekolah wis nyebarake Smart Campus, sing utamane minangka tag kelas pendidikan moral + aplikasi tes senapan suhu Bluetooth, digunakake kanggo publisitas pendidikan moral, kehadiran tag kelas siswa lan koleksi deteksi suhu awak siswa.Wiwit penyebaran terminal pinter, sekolah wis akeh enriched budaya kampus lan tampilan publisitas budaya kelas, suda beban Manajemen sekolah kanggo rawuh mahasiswa lan pangukuran suhu, lan efisiensi Manajemen apik.

图片12

Kasus Nyata: Sekolah Dasar Nansha afiliasi karo Universitas Normal China Selatan

Ngarahake otentikasi siswa ing kelas rawuh lan manajemen sekolah, kanthi deteksi suhu, efisiensi manajemen guru sekolah bisa saya tambah akeh, sauntara safety lan keamanan uga bisa dijamin banget.Demam bisa dideteksi sepisanan, lan langkah-langkah efektif bisa ditindakake bebarengan.Kesehatan fisik lan mental bocah bisa dijamin, lan sekolah bisa diatur kanthi tertib.

img2513

Produk Seri BP/BD

Kaluwihan produk

Cara identifikasi--- Pasuryan, sidik jari, Mifare/Prox, kode QR lan kombinasi fleksibel liyane

Cambunekebaktampilan-- Layar LCD TFT 10,1 inci / 21,5 inci kanthi larang interaktif sing apik, ora kena pengaruh cahya sekitar

Deteksi liveness---Kamera pasuryan binokular kanggo deteksi liveness, kanthi efektif nyegah panggunaan foto utawa video kanggo ngganti pangenalan

Pangembangan sekunder sing trep--- SDK lan API kanggo antarmuka lan trep pembangunan secondary

Ekspansi gedhe--- Dhukungan tombol lawang, magnet lawang, kontrol akses, lan linkage kelas

教务管理