banner

Profesional, mbukak, lan kolaborasi

Adhedhasar pengalaman pangembangan pirang-pirang taun kanthi kertu kabeh-ing-siji lan pasuryan kabeh-ing-siji, WEDS nyedhiyakake SDK lan API kanggo integrator piranti lunak lan integrator solusi.Tujuane kanggo ngidini pelanggan nyambungake hardware WEDS kanthi efisien lan trep lan nggawe produk lan solusi, nggawe nilai kanggo pangguna.

SDK nyakup sistem Android lan Linux asli, media biometrik pasuryan & bekas driji lan cara nelpon media identifikasi kertu Mifare siji tradisional, lan sapiturute, pelanggan bisa kanthi cepet ngembangake aplikasi dhewe adhedhasar SDK, proses pangembangan trep lan cepet, lan efek bisa dikontrol.

API bisa nggabungake aplikasi siji-kertu tradisional kayata rawuh lan kontrol akses ing basis saka SDK.Pangguna bisa nggunakake Http / MQTT lan cara komunikasi liyane kanggo gampang nyambungake hardware WEDS menyang piranti lunak backend dhewe lan output solusi lengkap.

WEDS SDK

API

API WEDS
Ngundhuh

01

WEDS SDK(Android)
Ngundhuh

01

Versi WEDS (Linux)
Ngundhuh