banner
  • BD1011-RF

    BD1011-RF

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Multiple mode identifikasi: Kertu Mifare/Sidik jari

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • A8

    A8

    ◉ 8″ LCD kanthi Tutul

    ◉ Otomatis tangi sajrone 2,5m

    ◉ Kertu Mifare & Sidik Jari

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G(Opsional)

    ◉ IP66 Anti banyu Lan Lebu

  • BD1012-A

    BD1012-A

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)