banner

Apa produksi kita?

WEDS dipanggonke dhewe minangka panyedhiya layanan ODM / OEM piranti pinter identifikasi, 24 taun ing kertu kabeh-ing-siji, lapangan keamanan wis nambah nomer akeh desain produk lan pengalaman produksi.WEDS wis gabung karo sawetara produsen platform hardware kanggo ngasilake macem-macem identifikasi lan teknologi komunikasi kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanggo produk ing macem-macem skenario aplikasi.Sistem rantai pasokan sing sampurna ndhukung WEDS ing aspek "MOQ Low, kustomisasi, pangiriman cepet" nduweni kaluwihan gedhe.

Peta Jalan Platform

ability_Productization1

Tipe Identifikasi Cerdas

Kombinasi Gratis Wajah/Sidik Jari/RFID/Kode kanggo siji produk

ability_Productization1

pasuryan

ability_Productization1

Sidik jari

ability_Productization1

RFID

ability_Productization1

Kode QR

Jaringan lan komunikasi

ability_Productization1

Otomatis 10/100/1000Base-T Ethernet

opsional wifi/4G/GPS/Bluetooth

USB antarmuka kacepetan dhuwur

Wiegand input / output

protokol UDP

protokol TCP/IP

antarmuka HDMI

......