banner
MDGs
OEM
MDGs

MDGs

Layanan WEDS ODM kanthi pengalaman industri 24 taun lan tim luwih saka 90 insinyur, kita bakal njamin proyek sampeyan aman.

Desain Eksklusif

Optimization biaya

Pas Permintaan Pasar

Biaya Uji Coba Lan Kesalahan Minimal

odm
OEM

OEM

Layanan OEM WEDS kanthi pengalaman industri 24 taun lan garis produk 4, saben produk diuji kaping 3.

Ganti Logo

Ganti Warna

Ganti Paket

Ngganti Fungsi

odm

Apa masalah iki ngganggu sampeyan?

odm

Napa pabrik takon kula utawa akeh banget MOQ kanggo ODM / OEM?Aku mung miwiti bisnis, aku mung butuh jumlah cilik kanggo nambah citra merek lan bathi.

odm

Aku pengin ngatur ODM / OEM, iku mung nyoba kanggo bisnis.Pabrik kasebut nyebutake biaya pangembangan sing dhuwur.Aku wedi karo resiko.

odm

Party A takon kula kanggo pangiriman cepet karo produk selaras.Pabrik ngandhani yen paling sethithik 5 ~ 8 minggu. Akhire, aku ora kejawab kesempatan bisnis.

Kepiye carane mbantu sampeyan?

Persiapan Maju

Sirkuit Fungsional
Cangkang njaba
Sirkuit Fungsional
odm

Papan terpadu sing disesuaikan kanthi jero luwih cocog karo bisnis sampeyan.

odm

We wis dibangun Papan inti karo macem-macem antarmuka fungsi sing bisa langsung disambungake.Lan Nggawe papan extension kanggo kabutuhan tartamtu.

Cangkang njaba
odm

Cetakan Injeksi
Fee Mold Open: Dhuwur
Biaya Unit: Sedheng Banget
Rekomendasi: Pesenan jangka panjang

odm

Die-Casting Mould
Fee Mold Open: Low
Biaya Unit: Sedheng
Rekomendasi: Pesenan cilik

odm

Cetakan CNC
Biaya Mould Open: Ora ana biaya
Biaya Unit: Normal
Rekomendasi: Usaha pisanan

line

Solusi Eksklusif

Ing sisih siji, kita wis nggawe papan inti kanthi macem-macem antarmuka fungsional sing bisa disambungake langsung.Ing wektu sing padha, kita duwe akeh saham, mula kita bisa nampa MOQ sing kurang lan pangiriman cepet.Ing sisih liya, kita duwe rantai pasokan sing kuat kanggo ndhukung telung pilihan cangkang sing beda.Salah sijine yaiku omah CNC tanpa biaya cetakan lan MOQ sing sithik. Nalika wektu, wektu pangiriman cangkang CNC paling cepet.

Disaranake kombinasi iki kanggo entuk solusi komersial kanthi MOQ murah, investasi awal minimal lan pangiriman cepet.

odm

Napa Pilih kita?

odm

Sertifikat kita

  • honor

    ccc

  • honor

    ccic

  • honor

    ce

  • honor

    cqc

  • honor

    utama

  • honor

    sgs

  • honor

    paten

  • honor

    pakurmatan

Kontrol Kualitas WEDS

odm

Mitra WEDS

partner