banner

Ringkesan

Shandong Well Data Co., Ltd. didegaké ing taun 1997, lan kadhaptar ing National Equities Exchange and Quotations(NEEQ) ing 2015, kode saham 833552.Sajrone riset teknologi lan akumulasi inovasi sing terus-terusan, Shandong Well Data Co., Ltd. nduweni sawetara teknologi inti kanthi sifat Intelektual lan paten independen ing bidang teknologi identifikasi ID, terminal lan aplikasi cerdas, platform piranti lunak lan hardware lan solusi inovatif lsp Perusahaan kasebut minangka perusahaan teknologi tinggi nasional kanthi pusat teknologi perusahaan, pusat riset teknologi teknik terminal cerdas IOT lan duwe 21 paten (5 paten penemuan) lan 25 Hak Cipta piranti lunak.Wis nindakake siji rencana dhukungan ilmu pengetahuan lan teknologi nasional lan luwih saka 10 proyek sains lan teknologi provinsi lan kotamadya.

1997

1997

Didegake

2015

160+

Karyawan

50

60+

Paten kerja

50

1000+

Pelanggan

Minangka pabrik hardware cerdas profesional kanthi kemampuan OEM ODM sing apik lan macem-macem layanan kustomisasi, kita duwe luwih saka 150 karyawan, ing antarane, 6 wong duwe gelar master lan luwih saka 80 wong duwe gelar sarjana.Umur rata-rata yaiku 35, staf R&D manggoni meh 38% saka total karyawan ing perusahaan.Kita minangka tim riset lan pangembangan teknologi tinggi kanthi informasi teknologi elektronik, ilmu komputer lan teknologi, teknik komunikasi lan profesional liyane.Pengalaman OEM lan ODM sing profesional lan sukses mbantu kita sukses ing bidang teknologi lan bisnis.

Pengabdian kanggo teknologi identifikasi ID lan adhedhasar kompetensi inti saka riset jero lan sinau babagan lapangan iki, kayata pasuryan, biometrik, bekas driji, Mifare, Proximity, HID, CPU lan sapiturute, kita uga wis nggabungake teknologi nirkabel lan riset, produksi, dodolan saka terminal cerdas kayata rawuh wektu, kontrol akses, konsumsi, rai lan terminal deteksi suhu kanggo COVID-19 epidemi etc. kang bisa nemen ketemu macem-macem syarat pasar lan nggawe nilai gedhe kanggo masyarakat.

Saliyane produk hardware cerdas standar, perusahaan bisa nyedhiyakake macem-macem mode antarmuka kanggo integrasi kanggo nyukupi kebutuhan pasar.SDK, API, malah SDK selaras bisa kasedhiya kanggo kepuasan kabutuhan pelanggan.Swara pirang-pirang taun pangembangan karo ODM, OEM lan macem-macem mode bisnis, produk WEDS misuwur ing saindenging jagad, nyakup luwih saka 29 negara ing Eropa, Amerika, Timur Tengah, Timur Kidul lan akeh negara liyane.

Ing mangsa ngarep, Shandong Well Data Co., Ltd. bakal terus fokus ing riset lan pangembangan Artificial Intelligence lan analisis data ing bidang pangenalan identitas ID.

Liwat inovasi ilmiah lan teknologi, kita bakal terus nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih berharga kanggo pangguna, lan kerja bareng karo mitra koperasi kanggo mimpin industri kasebut.

misi
Entuk nilai pangguna lan karyawan

sesanti
Dadi platform kanggo pangguna nggawe nilai, platform kanggo karyawan ngembangake karir lan dadi perusahaan teknologi tinggi sing disegani

Nilai
Prinsip pisanan, integritas lan pragmatisme, wani tanggung jawab, inovasi lan owah-owahan, kerja keras lan kerja sama win-win

Kunjungan Pelanggan

factory

Sajarah Pangembangan

  • 1997-2008
    Sep., 1997
    Yantai Well Data System Co., Ltd diadegaké.
    Agustus, 2000
    10,4 inci werna LCD multimedia wektu rawuh mesin model 4350 iki dikembangaké, kang pisanan mesin rawuh ing China, digawe wektu teknologi anyar wektu rawuh.
    Mar, 2004
    WEDS kabeh ing siji platform kertu wis diteliti kanthi sukses lan diterbitake ing pasar.Sauntara iku wis entuk registrasi hak cipta produk saka Kantor Kekayaan Intelektual Negara.
    Juni, 2006
    Model produk pisanan produk S6 ngadopsi ARM lan sistem operasi embedded dirilis.
    Oktober, 2007
    Produk seri Model V dirilis, produk cerdas sing dipasang ing WEDS diluncurake lan dikembangake kanthi normal.Iki minangka pisanan ngirim produk menyang pasar jaban rangkah.
    Nov., 2008
    Model produk pisanan produk S6 ngadopsi ARM lan sistem operasi embedded dirilis.
  • 2009-2012
    Juni, 2009
    Sistem manajemen konstruksi jeneng asli diterbitake.
    Nov., 2009
    Produk cerdas seri H kanthi CDMA / GPRS nirkabel teka, uga sistem manajemen konstruksi jeneng asli diterbitake.
    Nov., 2010
    Sistem manajemen kontrol Akses Angkatan Darat kasil diterbitake.
    Sep., 2011
    Kanggo nyukupi kabutuhan pasar elektronik, institusional lan trep, terminal POS kanthi LCD warna-warni diwujudake.
    Apr., 2012
    WEDS platform maya sing ditliti dhewe wis resmi diterbitake.CCTV Channel 2"Ekonomi Setengah Jam" wis wawancara karo perusahaan WEDS lan CEO WEDS Pak Wang Guannan.
    Mei., 2012
    Papan kontrol akses seri WA lan maca kertu seri ER dirilis.Terminal cerdas sing bisa diprogram PIT lan platforme pungkasane diterbitake sawise sawetara taun pembangunan.
    Desember 2012
    2416 terminal POS seri D kanthi mode offline lan online diterbitake.
  • 2013-2016
    Apr., 2013
    2416 I terminal seri iki diterbitake.
    Mei., 2013
    POS genggaman diterbitake.
    Apr., 2014
    SCM kabeh ing siji platform kertu versi wektu nyata diterbitake.
    Desember 2014
    Dianugerahi minangka "Wilayah cerdas tingkat kutha".
    Mei., 2015
    Ganti jeneng dadi Shandong Well Data Co., Ltd.
    Nopember 2015
    Melu ing Beijing kanggo upacara Pertukaran Ekuitas Nasional lan Kutipan.
    Mei., 2016
    Kantor WEDS Southwest resmi diadegake.WEDS entuk penghargaan kemajuan Ilmu lan teknologi pisanan.
  • 2017-Saiki
    2017
    Terminal identifikasi rai kinerja dhuwur teka ing pasar.WEDS bangunan anyar R&D lan produksi rampung lan digunakake kanggo pembangunan luwih.
    2018
    Produk kode QR seri BD diteliti.Koleksi prilaku lan analisis data diterbitake kanggo pangembangan jero.
    2019
    Seri liyane produk rai kanthi kinerja dhuwur teka ing pasar, kayata G5, N8 lsp.