banner
  • N8-HIK

    N8-HIK

    ◉Sensor pencitraan inframerah

    ◉ Lensa prima antermik Sudut Gedhe

    ◉ Deteksi Langsung

    ◉ Dhukungan multi-tutul

    ◉Cedhak Kanggo Tangi

    ◉8-inch tampilan LCD Dhuwur-DEFINISI karo Sudut ndeleng lengkap

  • N8-BB

    N8-BB

    • Kernel super: Nganggo prosesor dual-inti Hisilicon sistem kacepetan dhuwur lan stabil.
    • Algoritma ndhuwur global: Ngadopsi Algoritma Pasuryan Megvii kanthi Teknologi Identifikasi WDR.
    • Deteksi liveness: kanthi efektif nyegah panggunaan foto utawa video minangka pengganti pangenalan.
    • Sensor gelombang mikro: deteksi akurat 2,5 meter bisa tangi persiapan identifikasi lengkap.
    • Layar demek 8 inci: mriksa informasi piranti operasi setelan sandi kanggo mbukak lawang.