banner

Manajemen Pengunjung

Ing kawicaksanan mbangun masyarakat sing harmonis, wis dadi tantangan anyar kanggo departemen keamanan lan keamanan unit penting kanggo nanggapi terorisme lan darurat kesehatan umum, ngiyataken manajemen keamanan internal, nutup celah keamanan lan njamin keamanan pribadi lan keamanan properti. staf.

"Pendaftaran pengunjung manual" tradisional uga dikenal minangka prosedur keamanan manungsa: penjaga gerbang njaluk tamu nuduhake dokumen utawa nggawe pitakon singkat - penjaga gerbang njaluk tamu ndhaptar kunjungan ing "Daftar Pengunjung", ngisi jenenge, nomer document, wektu riko, alesan kanggo riko, etc sedhela - gatekeeper nyuwun tamu kanggo ndhaftar riko ing "Visitor Register".Sawetara unit bisa ngetokake slip pengunjung kanggo dipriksa.Register pengunjung manual tradisional duwe akeh celah keamanan, operasi impersonal, tingkat layanan sing kurang lan kekurangan data sing akurat kanggo ndhukung manajemen.Luwih serius, kanthi nggunakake pendekatan "registrasi pengunjung manual", para penjahat bisa kanthi gampang nggunakake KTP palsu utawa golek alesan kanggo ngrampungake syarat registrasi penjaga gerbang lan mlebu unit kasebut kanggo nindakake kadurjanan, nanging sawise kejahatan dilacak, bisa uga. kanggo nemokake informasi sing kadhaptar kabeh palsu, ora ana cara kanggo nglacak, lan registrasi meh ora ana gunane.Ing ngadhepi teknik kejahatan sing saya tambah canggih, unit kasebut kudu nambah kemampuan keamanan lan pencegahan kejahatan dhewe.Supaya bisa ketemu manajemen informasi keamanan modern, kanggo ngrampungake karo kabutuhan keamanan saya Komplek, nggunakake terminal Manajemen pengunjung cerdas nemen nyuda volume karya inspeksi personel, nalika terminal pengunjung cerdas karo teknologi canggih, operasi prasaja, kinerja dipercaya lan liyane. ciri, bisa dadi pamaréntah, senyawa militèr, Enterprises lan institusi, institusi financial, keamanan umum, colleges lan universities safety lan Manajemen keamanan saka assistant tengen.

图片22

Kasus Aktual: Datang Fuxin Energy & Chemical Engineering Co.

Fitur Utama

● Registrasi ID fleksibel, otentikasi identitas terpadu

● Identifikasi wong nyata, nyegah kertu punching dening wong liya

● Ndhukung kunjungan janjian, kunjungan undhangan, kunjungan registrasi sementara lan macem-macem cara

● Kontrol akses linkage, konferensi lan liya-liyane kanggo entuk manajemen terpadu

● Ngawasi nyata-wektu lalu lintas pengunjung, tampilan wektu nyata

● Black dhaftar comparison, nyegah diakoni personel ilegal

● Otentikasi cepet, standarake urutan entri lan metu

img2523

Produk BD Series

Kaluwihan produk

Cara identifikasi--- Pasuryan, sidik jari, Mifare/Prox, kode QR lan kombinasi fleksibel liyane

Pangenalan awak urip--- Kamera HDR binokular, kanthi efektif nyegah panggunaan foto utawa video kanggo ngganti pangenalan

Pangembangan sekunder sing trep--- SDK, API kanggo pangembangan secondary trep saka SDK

Ekspansi fleksibel - Baterei & POE sing bisa ditambahi, WIFI, 4G, GPS, HDMI lsp.

njabasambungan--- Sambungake menyang komputer, sing ngetokake sekuritas kertu, printer, speaker lan piranti periferal liyane kanggo nggampangake kabutuhan manajemen
Kuatmanajemen--- Kanthi macem-macem mode antarmuka, nggarap platform manajemen pengunjung sing fleksibel kanggo entuk manajemen presisi digital

img1