banner

Pengembangan Perangkat Lunak Aplikasi

Perusahaan sing duwe reputasi suwene 24 taun, kita wis ngembangake macem-macem aplikasi kanggo macem-macem skenario

001

Layanan Pangembangan Aplikasi

微信图片_20211022140516

Kustomisasi Sistem Terminal

001

Maintenance Aplikasi

001

Dhukungan Teknis Jarak Jauh

Dhukungan Teknologi

Kita bakal nyedhiyakake layanan sing paling larang lan rega sing paling adil ing kerjasama ing mangsa ngarep,

yf

Fan Yang

SDKInsinyur
Dhukungan Teknis
Email terpadu: qll@weds.com.cn

liuj

Jia Liu

KEBURUInsinyur
Dhukungan Teknis
Email terpadu: qll@weds.com.cn

liuj

Junan Tan

AlgoritmaInsinyur
Dhukungan Teknis
Email terpadu: qll@weds.com.cn

liuj

Shaohui Li

Insinyur Linux
Dhukungan Teknis
Email terpadu: qll@weds.com.cn