banner
  • BD1011-RF

    BD1011-RF

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Multiple mode identifikasi: Kertu Mifare/Sidik jari

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • BD1011-RC

    BD1011-RC

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Multiple mode identifikasi: kertu Mifare/kode QR

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • A8

    A8

    ◉ 8″ LCD kanthi Tutul

    ◉ Otomatis tangi sajrone 2,5m

    ◉ Kertu Mifare & Sidik Jari

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G(Opsional)

    ◉ IP66 Anti banyu Lan Lebu

  • BD1012-A

    BD1012-A

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • BD1102

    BD1102

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • E6C

    E6C

    ◉ Keyboard mekanik

    ◉ Speaker banter 5W

    ◉ LCD ganda 8″+5″

    ◉ Kamera RGB+IR opsional utawa Kamera terstruktur 3D

    ◉ Macem-macem Antarmuka: BT/WIFI/Wiegand lan 4G/485(Opsional)

    ◉ IP55of pangayoman

     

     

  • G5-S

    G5-S

    ◉ 5″ LCD definisi dhuwur

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Kertu Mifare ing layar

    ◉ Pangenalan rai sing apik banget kanthi Prosesor 8-inti

    ◉ Gampang ngluwihi Piranti pihak katelu kanthi BT

  • G5-B

    G5-B

    ◉ 5″ LCD definisi dhuwur

    ◉ Linux OS sistem mlaku luwih stabil

    ◉ Kertu Mifare ing layar

    ◉ Pangenalan rai sing apik banget kanthi NPU 1,2 Tops

    ◉ Gampang ngluwihi Piranti pihak katelu kanthi BT

  • BP30

    BP30

    ◉ 21.5″ LCD cocok kanggo iklan / laboratorium / pameran

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

    ◉ Akeh mode identifikasi: Kode FaceQR kertu Mifare

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/4A, 220V/POE (opsional)

  • BD1011-R

    BD1011-R

    ◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

    ◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

    ◉ Multiple mode identifikasi: kertu Mifare/QR (Opsional)

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

    ◉ DC 12V/2A, POE (opsional)

  • N8

    N8

    ◉ 8″ LCD kanthi Tutul

    ◉ Otomatis tangi sajrone 2,5m

    ◉ Kertu Mifare ing layar

    ◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

    ◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G(Opsional)

    ◉ IP66 Anti banyu Lan Lebu