banner

Kontrol Akses

Ing tembung sing saya digital, nglindhungi informasi rahasia lan manajemen manungsa dadi luwih angel.Teknologi otentikasi biometrik nggunakake sipat unik utawa karakteristik prilaku, sing luwih ilmiah lan efisiensi dhuwur kanggo ngatasi dilema kasebut tinimbang cara tradisional.

Minangka salah sawijining solusi teknologi otentikasi Biometrik, Kontrol Akses ora mung duwe kaluwihan dhewe kanggo nyegah privasi saka menehi, nanging uga menehi kenyamanan lan keamanan kanggo manajemen manungsa.Mula, duwe kontrol akses sing bener kanggo bisnis sampeyan ora mung ateges nyegah akses menyang wilayah sing paling aman.Iki uga ateges manawa karyawan lan pengunjung bisa entuk akses menyang wilayah sing dibutuhake ing wektu sing tepat kanthi alangan minimal.

Kasus Aktual: Linyi Taihe Foods Co.,Ltd

Kanthi terobosan teknologi identifikasi biometrik lan intelijen buatan lan pangembangan IOT, pambangunan perusahaan cerdas lan bangunan cerdas mundhak, lan aplikasi pangenalan wajah kanggo kontrol akses ing industri keamanan saya tambah diwasa.Kontrol akses rai berkembang ing tren, lan kinerja keamanan saya mundhak.

图片1

Produk G5 Series

Kaluwihan produk

Uripnessdeteksi--- Deteksi langsung binokular, foto anti, video lan serangan liyane

Efek pangenalan---≤ 300 ms, tingkat akurasi 99%.

Stabilitas kinerja --- Operasi Android/Linux kanggo njamin stabilitas operasi

Cara instalasi--- Dipasang ing tembok, instalasi 86-kotak, instalasi dhasar desktop

Komunikasi--- Wiegand 26/ Wiegand 34, RS485, jaringan, WIFI, Bluetooth dll.

Kontrol akses keamanan--- Kothak kontrol akses njaba bisa ditambahi kanggo kontrol akses keamanan, kontrol lawang ndhukung ubungan fire-fighting etc. fungsi, cilik lan gampang kanggo nginstal.

img3