banner

10-inch Facial Recognition Binocular Multifungsi

Android / 3000~30000 pcs Fingerprint / 50000 pcs Face / Multiple Card

  • BD1012-A Featured Image
  • BD1012-A Featured Image
  • BD1012-A Featured Image
  • BD1012-A
  • BD1012-A
  • BD1012-A

BD1012-A

◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

◉ DC 12V/2A, POE (opsional)


BD1012 njero ruangan terminal pangenalan pasuryan

3601
xr_hand1
X5

Produk iki minangka versi All-in-one saka kabeh seri 10", kanthi prosesor RK3288 4-inti lan sistem Android.
Ora mung dilengkapi sistem pangenalan wajah binokular sing paling maju, nanging uga dilengkapi sidik jari, RFID, QR Code lan pangenalan Barcode kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.Cara identifikasi sing beda-beda bisa digunakake kanggo wong sing rumit ing skenario sing rumit kanggo nambah efisiensi manajemen sampeyan.

Spesifikasi

1012Adraw
Item Paramèter
ukuran 310×175×32(mm)
Bobot Kira-kira 1,2 kg
CPU RK3288 Cortex-A17, quad-core 1.6G
GPU Mali-T760MP4
lampu kilat RAM 2GB
ROM 16GB
OS android8.1
Komunikasi 10/100/1000 Mbps Ethernet
LCD 10,1 inci IPS HD (1280*800) ; padhang 400cd/㎡
Speaker speaker njero, 1.5W,
kamera RGB kamera:
2M, njupuk pigura rate 25-25
Kamera IR:
2M, njupuk pigura rate 25-25
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
Relay Dhukungan 3 saluran NO,NC,COM
RJ45 Dhukungan
USB HOST USB2.0
kertu SD Dhukungan kertu SD: 32GB
Wiegand input utawa output, TYP input
GPIO Dhukungan 2 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
MAKS: <15W
Operasi
Suhu
0 ℃ -45 ℃
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
-10 ℃ ~ + 60 ℃
Panyimpenan
andhap asor
20% -90% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
maca ID
(opsional)
Jarak: 0-5cm
frekuensi: 125KHz
pitik <0.1S
maca QR
(opsional)
Ukuran gambar (px) 640 (W) * 480 (H)
FPS: 1/60s
Roll/Pitch/Yaw: 360°,±55°,±55°
Kapabilitas decode: QR, matriks data, PDF7, kode informasi Cina
Resolusi Minimal: ≥7.5mil
POE
(opsional)
Opsional, IEEE802.3AT
WIFI + Blue tooth
(opsional)
IEEE802.11 b/g/n (2.4G)+Bluetooth 4.0
4G
(opsional)
antena: antena njero
Dhukungan 4G
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip
Sidik jari perpustakaan driji: 3000/10000/30000
jinis recorder: jinis fotolistrik
Wektu registrasi sidik jari: 3 kali
sidik jari diijini kanggo ndhaftar: 10 / wong
Adoh: <0,0001%
FRR: < 0,1%
kacepetan: <2S