banner

Scanner Sidik Jari Layar Tutul 8-inci Kanthi RFID

Android / 3000~30000 pcs Fingerprint / 50000 pcs Face / Multiple Card

  • A8 Featured Image
  • A8

A8

◉ 8″ LCD kanthi Tutul

◉ Otomatis tangi sajrone 2,5m

◉ Kertu Mifare & Sidik Jari

◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G(Opsional)

◉ IP66 Anti banyu Lan Lebu


Terminal pangenalan pasuryan njero ruangan A8

3601
xr_hand1
X5

Spesifikasi

A8draw
Item Paramèter
ukuran 267.3×172.2×26(mm)
Bobot 1.6 Kg
CPU RK3288 Cortex-A17, quad-core 1.6G
GPU / NPU GPU Mali-T760MP4
lampu kilat RAM 2GB
ROM 16GB
OS Android8.1
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip
Komunikasi 10/100Mbps Ethernet
LCD 8 inci IPS HD (800*1280);
padhange 500cd/㎡
Lampu RGB ndhukung
Cahya IR ndhukung
Speaker Speaker njero, Daya 1W
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
Kamera RGB Kab 2 yuta piksel kamera, njupuk pigura tingkat 25-25
Piksel: 2 yuta
resolusi: 1920*1080
Ukuran piksel: 2.8 * 2.8mm
F-nomer: 2.0
Dawane fokus: 4.3mm
Sudut pandang: 68°
Rentang dinamis: 105dB
Kamera IR 2M, njupuk pigura rate 25-25
Relay Dhukungan 3 saluran NO,NC,COM
RJ45 Dhukungan
USB HOST USB2.0
485 Dhukungan
Wiegand input utawa output, TYP input
GPIO Dhukungan 3 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang, weker geni)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
MAKS: <15W
Operasi
Suhu
⁃20 ℃ ~ + 60 ℃ (karo RV109)
0 ℃ ~ + 45 ℃ (karo RK3288)
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
⁃30 ℃ ~ + 70 ℃ (karo RV109)
⁃10 ℃ ~ + 50 ℃ (karo RK3288)
Panyimpenan
andhap asor
20% -90% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air
Watch Dog Dhukungan
WIFI IEEE 802.11 b/g/n/ac (2.4G+5G)
Sidik jari perpustakaan driji: 3000/10000/30000
jinis recorder: jinis fotolistrik
Wektu registrasi sidik jari: 3 kali
sidik jari diijini kanggo ndhaftar: 10 / wong
Adoh: <0,0001%
FRR: < 0,1%
kacepetan: <2S