banner

Mesin Biometrik NFC Face Reader Time System

Android / 50000 pcs Face / Multiple Card / Layar Tutul 10.1 Inch

  • BD1102 Featured Image
  • BD1102 Featured Image
  • BD1102 Featured Image
  • BD1102
  • BD1102
  • BD1102

BD1102

◉ 10.1″ LCD cocok kanggo laboratorium / rapat / wawancara

◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

◉ Terminal pangenalan rai sing apik banget kanthi deteksi Liveness

◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G/485(Opsional)

◉ DC 12V/2A, POE (opsional)


BD1012 njero ruangan terminal pangenalan pasuryan

3601
xr_hand1
X5

Ngadopsi chip RK3288, yaiku chip HD 4-inti, bisa ndhukung video 4K * 2K.Dilengkapi OS Android, bisa nggawe pangembangan app luwih cepet lan luwih gampang.Iki dilengkapi kamera RGB lan kamera IR kanggo deteksi langsung kanggo nyegah serangan foto lan video.Uga dilengkapi lampu ngisi cahya sing katon lan lampu pangisi inframerah cedhak kanggo nambah akurasi lan kacepetan pangenalan, nggawe sistem manajemen sampeyan luwih aman lan trep.

Spesifikasi

1012draw
Item Paramèter
ukuran 310×175×32(mm)
Bobot Kira-kira 1,2 kg
CPU RK3288 Cortex-A17, quad-core 1.6G
GPU Mali-T760MP4
lampu kilat RAM 2GB
ROM 16GB
OS android8.1
Komunikasi 10/100/1000 Mbps Ethernet
LCD 10,1 inci IPS HD (1280*800) ; padhang 400cd/㎡
Speaker speaker njero, 1.5W,
kamera RGB kamera:
2M, njupuk pigura rate 25-25
Kamera IR:
2M, njupuk pigura rate 25-25
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
Relay Dhukungan 1 saluran (NO, NC, COM)
RJ45 Dhukungan
USB HOST USB2.0
kertu SD Dhukungan kertu SD: 32GB
Wiegand input utawa output, TYP input
GPIO Dhukungan 2 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
MAKS: <15W
Operasi
Suhu
0 ℃ -45 ℃
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
-10 ℃ ~ + 60 ℃
Panyimpenan
andhap asor
20% -90% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
maca ID
(opsional)
Jarak: 0-5cm
frekuensi: 125KHz
pitik <0.1S
maca QR
(opsional)
Ukuran gambar (px) 640 (W) * 480 (H)
FPS: 1/60s
Roll/Pitch/Yaw: 360°,±55°,±55°
Kapabilitas decode: QR, matriks data, PDF7, kode informasi Cina
Resolusi Minimal: ≥7.5mil
POE
(opsional)
Opsional, IEEE802.3AT
WIFI + Blue tooth
(opsional)
IEEE802.11 b/g/n (2.4G)+Bluetooth 4.0
4G
(opsional)
antena: antena njero
Dhukungan 4G
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip