banner

5-inci Live Scan Rai Rai Piranti Kontrol Akses Biometrik

Android / 50000 pcs Pasuryan / Multiple Card / Under-screen Swipe

  • G5-S Featured Image
  • G5-S Featured Image
  • G5-S Featured Image
  • G5-S Featured Image
  • G5-S
  • G5-S
  • G5-S
  • G5-S

G5-S

◉ 5″ LCD definisi dhuwur

◉ Android 8.1, pangembangan sekunder kanthi gampang nganggo SDK

◉ Kertu Mifare ing layar

◉ Pangenalan rai sing apik banget kanthi Prosesor 8-inti

◉ Gampang ngluwihi Piranti pihak katelu kanthi BT


G5S terminal pangenalan pasuryan njero ruangan

3601
xr_hand1
X5

Kanthi chip 8-inti Qualcomm, sampeyan bisa entuk komputasi kacepetan dhuwur ing skenario apa wae, nggawe piranti bisa mlaku kanthi lancar.Uga dilengkapi OS Android, bisa nggawe pangembangan aplikasi luwih cepet lan luwih gampang.Kajaba iku, kita nyedhiyakake set lengkap paket piranti lunak SDK lan dokumentasi antarmuka API, supaya backend bisa cepet ngubungi piranti lan ngatasi masalah sambungan.Kanggo penak pangenalan pasuryan, dipasangake karo kamera RGB lan kamera IR kanggo deteksi langsung lan proteksi marang serangan foto lan video.
Unit iki ndhukung fungsi kayata tombol mbukak lawang, interkom video, geser layar mati lan ekstensi piranti liyane.

Spesifikasi

G5Ddraw
Item Paramèter
ukuran 146X74X20mm
Bobot 240g
CPU Prosesor Qualcomm snapdragon 450 8-inti1.8G
GPU Adreno GPU 506 Kab
lampu kilat RAM 2GB
ROM 16GB
OS Android 8.1
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip
WIFI IEEE 802.11 b/g/n (2.4G)
Komunikasi 10/100Mbps Ethernet
Waos biru Waos biru 4.1
LCD 5 inci IPS HD (720*1280);
padhange 500cd/㎡
Lampu RGB ndhukung
Cahya IR ndhukung
Speaker Speaker njero, Daya 1W
Anti disassembly Dhukungan
sensing cahya Dhukungan
Induksi awak manungsa Dhukungan
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
Kamera RGB Kab 2 yuta piksel kamera, njupuk pigura tingkat 25-25
Piksel: 2 yuta
resolusi: 1920*1080
Ukuran piksel: 1.75mm * 1.75um
F-nomer: 2.6
Dawane fokus: 1.5mm
Sudut pandang: 117°
Rentang dinamis: 66dB
Kamera IR 2M, tingkat pigura dijupuk 25-25
Relay Dhukungan 1 saluran (NO, NC, COM)
RJ45 Dhukungan
485 Dhukungan
Wiegand Wiegand output , Wiegand 26 34
GPIO Dhukungan 3 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang, weker geni)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
Maks: <18W
Operasi
Suhu
0 ℃ ~ + 45 ℃
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
-10 ℃ ~ + 60 ℃
Panyimpenan
andhap asor
20% -93% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air