banner

Kontrol Akses OS Linux Kanthi Pangenalan Wajah & Deteksi Topeng

Linux / 50000 pcs Pasuryan / Multiple Card / Under-layar Gesek

  • G5-B Featured Image
  • G5-B Featured Image
  • G5-B Featured Image
  • G5-B Featured Image
  • G5-B
  • G5-B
  • G5-B
  • G5-B

G5-B

◉ 5″ LCD definisi dhuwur

◉ Linux OS sistem mlaku luwih stabil

◉ Kertu Mifare ing layar

◉ Pangenalan rai sing apik banget kanthi NPU 1,2 Tops

◉ Gampang ngluwihi Piranti pihak katelu kanthi BT


G5 terminal pangenalan pasuryan njero ruangan

3601
xr_hand1
X5

Spesifikasi

G5draw
Item Paramèter
ukuran 146X74X20mm
Bobot 240g
CPU RV1109 dual-inti A7, 1.5GHz
NPU 1.2T
lampu kilat RAM 1GB
4GB ROM
OS Linux
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip
WIFI IEEE 802.11 b/g/n (2.4G)
Komunikasi 10/100Mbps Ethernet
Waos biru Waos biru 4.1
LCD 5 inci IPS HD (720*1280);
padhange 500cd/㎡
Lampu RGB ndhukung
Cahya IR ndhukung
Speaker Speaker njero, Daya 1W
Anti disassembly Dhukungan
sensing cahya NA
Induksi awak manungsa NA
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
Kamera RGB Kab 2 yuta piksel kamera, njupuk pigura tingkat 25-25
Piksel: 2 yuta
resolusi: 1920*1080
Ukuran piksel: 1.75mm * 1.75um
F-nomer: 2.6
Dawane fokus: 1.5mm
Sudut pandang: 117°
Rentang dinamis: 66dB
Kamera IR 2M, tingkat pigura dijupuk 25-25
Relay Dhukungan 1 saluran (NO, NC, COM)
RJ45 Dhukungan
485 Dhukungan
Wiegand Wiegand output , Wiegand 26 34
GPIO Dhukungan 3 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang, weker geni)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
Maks: <18W
Operasi
Suhu
0 ℃ ~ + 45 ℃
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
-10 ℃ ~ + 60 ℃
Panyimpenan
andhap asor
20% -93% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air