banner

Ethernet njobo/WiFi Piranti Keamanan Biometrik Akses Kontrol

Android utawa Linux / 50000 pcs Face / Multiple Card

  • N8 Featured Image
  • N8 Featured Image
  • N8 Featured Image
  • N8 Featured Image
  • N8 Featured Image
  • N8 Featured Image
  • N8
  • N8
  • N8
  • N8
  • N8
  • N8

N8

◉ 8″ LCD kanthi Tutul

◉ Otomatis tangi sajrone 2,5m

◉ Kertu Mifare ing layar

◉ Akeh mode identifikasi: kertu Mifare print FaceFinger

◉ Macem-macem Antarmuka: LAN/Wiegand/Relay lan BT/WIFI/4G(Opsional)

◉ IP66 Anti banyu Lan Lebu


N8 terminal pangenalan pasuryan njero ruangan

3601
xr_hand1
X5

Spesifikasi

N8
Item Paramèter
ukuran 243.3*127.2*32
Bobot 1.1KG
CPU RV1109 dual-inti A7, 1.5GHz RK3288 Cortex-A17, quad-core 1.6G
GPU / NPU NPU 1.2T (Kanthi RV109) GPU Mali-T760MP4 (Kanthi RK3288)
lampu kilat RAM 1GB (karo RV109) RAM 2GB (Kanthi RK3288)
ROM 4GB (karo RV109) ROM 16GB (Kanthi RK3288)
OS Linux 4.19(Kanthi RV109) Android 8.1 (Kanthi RK3288)
Pangenalan pasuryan 1: N Kacepetan: ≤1S
1: 1 Kacepetan: ≤1S
Pustaka pasuryan: 50000
Jarak: TYP 1M, Max 2M;
sudut visual: vertikal ± 35 °, transversal ± 30 °,
Dhukungan deteksi urip
Komunikasi 10/100Mbps Ethernet
LCD 8 inci IPS HD (800*1280);
padhange 500cd/㎡
Lampu RGB ndhukung
Cahya IR ndhukung
Speaker Speaker njero, Daya 1W
TP 5 titik panel sentuh kapasitif,
wektu nanggepi < 48ms ,
atose lumahing> 6H,
transmitansi≥85%
IC maca 13.56MHz, ndhukung M1/CPU, kacepetan <0.1s
Jarak: 2.5-5cm
Kamera RGB Kab 2 yuta piksel kamera, njupuk pigura tingkat 25-25
Piksel: 2 yuta
resolusi: 1920*1080
Ukuran piksel: 2.8 * 2.8mm
F-nomer: 2.0
Dawane fokus: 4.3mm
Sudut pandang: 68°
Rentang dinamis: 105dB
Kamera IR 2M, njupuk pigura rate 25-25
Relay Dhukungan 1 saluran (NO, NC, COM)
RJ45 Dhukungan
USB HOST USB2.0
485 Dhukungan
Wiegand input utawa output, TYP input
GPIO Dhukungan 3 saluran (magnet lawang, tombol mbukak lawang, weker geni)
Adaptor DC12V-2A
daya JENIS: <10W
MAKS: <15W
Operasi
Suhu
⁃20 ℃ ~ + 60 ℃ (karo RV109)
0 ℃ ~ + 45 ℃ (karo RK3288)
Operasi
andhap asor
10% -90% Ora ana kondensasi
Panyimpenan
Suhu
⁃30 ℃ ~ + 70 ℃ (karo RV109)
⁃10 ℃ ~ + 50 ℃ (karo RK3288)
Panyimpenan
andhap asor
20% -90% Ora ana kondensasi
ESD ± 6kV tutul, ± 8kV Air
Watch Dog Dhukungan
WIFI IEEE 802.11 b/g/n/ac (2.4G+5G)