banner

Pedoman pencegahan epidemi ing kontrol akses keamanan perguruan tinggi

Agustus-23-2021

Saiki, perguruan tinggi lan universitas ing saindenging negara wis bali menyang sekolah siji-sijine, lan pencegahan lan kontrol epidemi ngadhepi tantangan anyar.Supaya kanggo mesthekake kesehatan lan safety saka guru lan siswa, Shandong Well Data Co., Ltd. wis nggawe penyebaran manajemen digital saka kabeh-adegan Nyegah lan kontrol keamanan ing kampus, lan dibantu panguwasa sekolah kanggo éling kontrol paling lengkap karo investasi paling entheng.

news

Siswa mlebu sekolah, kepiye carane ngatur?

Ing gerbang sekolah lan titik mlebu-metu, terminal bisa kanthi cepet ngenali identitas siswa kanthi ngusap kertu, pangenalan rai lan cara identifikasi liyane kanthi pangukuran suhu, demam bakal kaget sadurunge mlebu utawa metu, sing bisa nggedhekake safety guru lan siswa.

news

Kepiye carane ngatur kehadiran siswa lan kontrol akses?

Guru lan siswa kudu mriksa ing terminal cerdas nalika mlebu ing gedung kelas sawise info pribadi lan suhu disetujoni.

news

Kepiye carane ngatur mlebu lan metu asrama?

Terminal identifikasi identitas pemindaian rai lan pangukuran suhu dipasang ing lawang mlebu lan metu saben bangunan asrama ing kampus.Siswa bisa ngenali awake dhewe lan ngukur suhu kanggo mesthekake kontrol akses keamanan saben siswa.

news

Kepiye carane ngatur manajemen kampus?

Kanggo perpustakaan, bangunan piwulang, restoran, gedung kantor, balai olahraga lan panggonan liyane ing sekolah, terminal rai cerdas digunakake kanggo nutupi saben titik kanggo keamanan wektu rawuh lan kontrol akses.

news
news
news

Shandong Well Data Co., Ltd., manufaktur hardware identifikasi cerdas profesional wiwit taun 1997, ndhukung ODM, OEM lan macem-macem kustomisasi miturut syarat pelanggan.We are pengabdian kanggo teknologi identifikasi ID, kayata biometrik, bekas driji, kertu, pasuryan, terpadu karo teknologi nirkabel lan riset, produksi, sales terminal identifikasi cerdas kayata wektu rawuh, kontrol akses, rai lan deteksi suhu kanggo COVID-19 etc. ..

news

Kita bisa nyedhiyakake SDK lan API, malah SDK sing disesuaikan kanggo ndhukung desain terminal pelanggan.Muga-muga bisa kerja bareng karo kabeh pangguna, integrator sistem, pangembang piranti lunak lan distributor ing saindenging jagad kanggo mujudake kerjasama sing menang-menang lan nggawe masa depan sing apik.

news

Tanggal Yayasan: 1997
Wektu listing: 2015 (Kode saham Papan Katelu Anyar 833552)
Kualifikasi perusahaan:Perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan sertifikasi piranti lunak ganda, perusahaan merek terkenal, perusahaan Shandong Gazelle, perusahaan piranti lunak Shandong sing apik, perusahaan medium anyar profesional Shandong, Pusat teknologi perusahaan Shandong, perusahaan juara sing ora katon Shandong.
Ukuran perusahaan:perusahaan wis luwih saka 150 karyawan, 80 R& D engineers, luwih saka 30 ahli.
Kemampuan inti:pangembangan hardware, OEM ODM lan pangaturan dhewe, riset lan pangembangan teknologi software, pangembangan produk pribadi lan kemampuan layanan.