banner

"The Light of Brand & Yantai Power" Star Enterprise Brand

Agustus-23-2021

news

Shandong Well Data Co., LTD.
Win 2021 "Kesehatan lan Seneng ing Yantai" merek perusahaan bintang

Tanggal 19 Juni, "Cahaya merek lan kekuwatan Yantai" 2021 konstruksi bangunan merek Yantai dianakake ing Stasiun Penyiaran lan TELEVISION Yantai.

news

Shandong Well Data Co., Ltd. dianugerahi merek perusahaan bintang "Kesehatan lan Seneng ing Yantai" 2021.

news

Tema kasebut fokus ing proses gedhe kanggo mbangun masyarakat sing cukup makmur kanthi cara kabeh, proses pangembangan lan prestasi sing apik saka perusahaan ing kutha kita kanggo kerja keras lan mbangun merek, nyatakake dhukungan saka macem-macem merek menyang kabeh- masyarakat sing makmur.

news
news

Shandong Well Data Co., Ltd., manufaktur hardware identifikasi cerdas profesional wiwit taun 1997, ndhukung ODM, OEM lan macem-macem kustomisasi miturut syarat pelanggan.We are pengabdian kanggo teknologi identifikasi ID, kayata biometrik, bekas driji, kertu, pasuryan, terpadu karo teknologi nirkabel lan riset, produksi, sales terminal identifikasi cerdas kayata wektu rawuh, kontrol akses, rai lan deteksi suhu kanggo COVID-19 etc. ..

news

Kita bisa nyedhiyakake SDK lan API, malah SDK sing disesuaikan kanggo ndhukung desain terminal pelanggan.Muga-muga bisa kerja bareng karo kabeh pangguna, integrator sistem, pangembang piranti lunak lan distributor ing saindenging jagad kanggo mujudake kerjasama sing menang-menang lan nggawe masa depan sing apik.

news

Tanggal Yayasan: 1997
Wektu listing: 2015 (Kode saham Papan Katelu Anyar 833552)
Kualifikasi perusahaan:Perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan sertifikasi piranti lunak ganda, perusahaan merek terkenal, perusahaan Shandong Gazelle, perusahaan piranti lunak Shandong sing apik, perusahaan medium anyar profesional Shandong, Pusat teknologi perusahaan Shandong, perusahaan juara sing ora katon Shandong.
Ukuran perusahaan:perusahaan wis luwih saka 150 karyawan, 80 R& D engineers, luwih saka 30 ahli.
Kemampuan inti:pangembangan hardware, OEM ODM lan pangaturan dhewe, riset lan pangembangan teknologi software, pangembangan produk pribadi lan kemampuan layanan.