banner
  • AI Box

    AI Box

    ◉ Pangenalan Perilaku / Pangenalan Fitur / Pangenalan Terstruktur

    ◉ Ndhukung impor video 16 saluran

    ◉ Ndhukung resolusi nganti 4k @ 60 fps

    ◉ Konsumsi energi ultra-kurang

    ◉ Luwih saka 30 jinis analisis cerdas

    ◉ Mode docking mbukak kanthi lengkap