banner

Kothak AI Analisis Cerdas Kanggo Kamera Keamanan Asli

Linux / Instalasi Fleksibel / 30+ Algoritma Analisis / Impor Video 16 Saluran

  • AI Box Featured Image
  • AI Box

AI Box

◉ Pangenalan Perilaku / Pangenalan Fitur / Pangenalan Terstruktur

◉ Ndhukung impor video 16 saluran

◉ Ndhukung resolusi nganti 4k @ 60 fps

◉ Konsumsi energi ultra-kurang

◉ Luwih saka 30 jinis analisis cerdas

◉ Mode docking mbukak kanthi lengkap


AI1

Intelligent Analysis Box minangka server pinggiran sing dikuwasani dening "algoritma AI" sing dikembangake dhewe dening WEDS, adhedhasar "algoritma pangenalan pasuryan" sing misuwur ing donya sing dipasang karo algoritma terintegrasi AI, dirancang kanggo "gedhe lan kompleks" Ndhukung sisih ngarep sisih pinggir kanggo independen ngrampungake "akuisisi pasuryan, pangenalan lan bebaya comparison" lan menehi antarmuka API sugih kanggo kustomisasi secondary lan pangembangan aplikasi.Digunakake kanthi akeh ing "bangunan kampus, komunitas kampus" lan lapangan liyane, nyedhiyakake daya komputasi ngarep kanggo "akses, kehadiran lan pencegahan keamanan".

AI

Kauntungan saka Klip AI Box

 

 

Resolusi Gedhe: Nampa nganti resolusi 4K lan uga bisa ndhukung kualitas gambar transfer 60 fps.

 

Kualitas apik banget: Peningkatan lengkap sinyal video sing dikirim, diproses nggunakake AI-3NDR, AI-HDR,Metode peningkatan AI-RLTM.

 

Aritmetika Kuat: Daya komputasi bisa tekan 28,8TOPs @ INT4, ngijini sampeyan kanggo nggunakake liyanelancar ing latar mburi.

 

Kurang Daya: Konsumsi energi mung 3W, kang efisien energi, malah nalika sampeyan nggunakake kanggo adangu.

AI Box Digunakake

AI Box

28,8T/s

Aritmetika Kuat

16 bêsik

Analisis Video Stream

300.000 Pcs

Pustaka Wajah

Luwih saka 30 algoritma AI

Algoritma Pengayaan Terus Dianyari

30

Antarmuka Sugih Kanggo Antarmuka Cepet

Uga Nampa Layanan Kustomisasi Lengkap

factory
factory

Pemasangan Dinding & Dhukungan Plug-and-play

10" Badan Kompak / Bolongan Pemasangan Tembok Mandhiri / Ora Mbutuhake Spasi

Gampang Dipasang Nang endi wae

AI

Ekspansi Fleksibel Kanthi Multiple Peripherals

USB / Lansiran Port / Audio Input & Output / HDMI / 485 Port / 4G utawa 5G Opsional

AI