banner

Pentinge pangenalan rai lan pangukuran suhu ing karya pencegahan lan kontrol COVID-19

Agustus-23-2021

news

Sanadyan kahanan epidemi ing China wis dikontrol kanthi efektif, nanging kudu dielingake manawa nyegah lan ngontrol wabah kasebut isih ora sembrono.Kanthi populasi sing akeh lan akeh sing ngambang ing China, yen wabah kasebut pecah maneh, bakal angel banget kanggo ngontrol.Mula, kanggo ngindhari transmisi ngambang pasien utawa tersangka COVID-19, penting banget kanggo ngawasi kahanan epidemi kanthi nyata, lan cara ngawasi kahanan epidemi sing paling langsung lan efektif yaiku ngawasi suhu awak manungsa kanggo keamanan. mlebu-metu lan kontrol akses ing akeh panggonan sabisa.

news

Pangenalan rai lan piranti pangukuran suhu kanggo kontrol akses minangka pinunjul gedhe ing karya pencegahan lan kontrol epidemi sabanjure.Pemantauan suhu nyata-wektu kanggo kontrol akses populasi sing ngambang lan buruh migran bisa mbantu nyegah lan ngontrol epidemi tanpa mbutuhake kekuwatan manungsa.

news

WEDS mindhai rai lan deteksi suhu kanggo rawuh wektu lan kontrol akses bisa entuk respon millisecond saka cepet pasuryan mindhai lan pangukuran suhu, weker otomatis mriyang, cocok kanggo macem-macem lapangan aplikasi.Pangenalan pasuryan lan terminal pangukuran suhu kanggo kontrol akses keamanan nggunakake modul deteksi suhu non-kontak, jarak deteksi ing siji meter kanthi akurasi pangukuran suhu dhuwur.

news
news

Fitur produk
Algoritma pasuryan canggih:Algoritma pasuryan Megvii lan teknologi WDR
Deteksi liveness:nyegah panggunaan foto utawa video kanggo ngganti pangenalan kanggo wektu rawuh lan kontrol akses
Deteksi suhu:scan suhu rai nyata wektu kanggo kontrol akses keamanan
Sensor induksi gelombang mikro:deteksi akurat, 2,5 meter bisa tangi
8 "layar tutul:ndhukung OEM, ODM lan firmware selaras
Anti banyu lan bledug:kasus logam, anti banyu lan dustproof
Macem-macem komunikasi:RS485, WG26/34, LAN, WAN, upgrade online dll.
Antarmuka sing trep:SDK, API bisa diwenehake
Kontrol akses lan integrasi wektu rawuh:kerjo bareng karo macem-macem piranti lunak manajemen latar mburi kanggo entuk pelanggan solusi lengkap

news

Shandong Well Data Co., Ltd., manufaktur hardware identifikasi cerdas profesional wiwit taun 1997, ndhukung ODM, OEM lan macem-macem kustomisasi miturut syarat pelanggan.We are pengabdian kanggo teknologi identifikasi ID, kayata biometrik, bekas driji, kertu, pasuryan, terpadu karo teknologi nirkabel lan riset, produksi, sales terminal identifikasi cerdas kayata wektu rawuh, kontrol akses, rai lan deteksi suhu kanggo COVID-19 etc. ..

news

Kita bisa nyedhiyakake SDK lan API, malah SDK sing disesuaikan kanggo ndhukung desain terminal pelanggan.Muga-muga bisa kerja bareng karo kabeh pangguna, integrator sistem, pangembang piranti lunak lan distributor ing saindenging jagad kanggo mujudake kerjasama sing menang-menang lan nggawe masa depan sing apik.

news

Tanggal Yayasan: 1997
Wektu listing: 2015 (Kode saham Papan Katelu Anyar 833552)
Kualifikasi perusahaan:Perusahaan teknologi tinggi nasional, perusahaan sertifikasi piranti lunak ganda, perusahaan merek terkenal, perusahaan Shandong Gazelle, perusahaan piranti lunak Shandong sing apik, perusahaan medium anyar profesional Shandong, Pusat teknologi perusahaan Shandong, perusahaan juara sing ora katon Shandong.
Ukuran perusahaan:perusahaan wis luwih saka 150 karyawan, 80 R& D engineers, luwih saka 30 ahli.
Kemampuan inti:pangembangan hardware, OEM ODM lan pangaturan dhewe, riset lan pangembangan teknologi software, pangembangan produk pribadi lan kemampuan layanan.